Me gusta hacer un poco de todo: cocinar, hacer scrap, fimo, coser, ... en definitiva todo tipo de crafts. Aquí hay una pequeñísima muestra de mi hobby al cual dedico tanto tiempo como puedo... Espero que os guste.

jueves, 18 de octubre de 2012

ARITZ

Aritz significa roure en Euskera... així va començar tot... un bebé que ha arribat al món aquesta semana...  aquí té alguns detallets totalment personalitzats...






Una bosseta per les mudes de recanvi: De ratlletes, amb un roure aplicat a mà amb festó (de color verd i marró) i el nom pintat amb color vermell. La bossa inclou una muda interior: un bolquer, uns mitjonets i un body amb el nom escrit amb pintura de roba i un fruit de roure.



  

Una bosseta per guardar el xumet amb una aplicació en forma de cercle amb un fruit del roure pintat a mà i interior de guata. 




Una bosseta per les tovalloletes: roba de cotó amb aplicació 
feta a mà amb festó d'una fulla de roure i interior de guata...




Les banderoles les he fet combinant les dues robes de base de tots els complements: roba blanca amb ratlletes blaves i diferents verds. Les lletres estan fetes amb feltre de diferents colors.

 


Una bossa per guardar el pijama amb forma de "roure": tot combinant roba de cotó i feltre pel tronc... El nom el té brodat 
en vermell (a mà).



  

El pijama! Per fi vaig aconseguir trobar un que m'agradés: és com de vellut de ratlles: la personalització és un cercle amb una fulla de roure brodada a mà. El nom està escrit amb vermell pintat a mà amb pintura de roba. 



 Un conjunt d'allò més personal!